Het topproduct is veruit het nieuwe seksspeeltje. Het is al een paar maanden geleden dat ik schreef mijn eerste sex boek, dus ik dacht dat ik deze recensie te schrijven voordat ik begin met het volgende boek.

U vindt de nieuwe Sex speelgoed op Amazon hier Ik ben ervan overtuigd dat hoe meer je begrijpt over seks en het lichaam van je partner, hoe beter de seks zal zijn. Dus ik ga mijn kennis en ervaringen met je delen. Het beste deel over seks boeken zijn dat je volledige controle over wat je leest. Zodat je weet of het goed is voor jou en je partner. Dit boek is voor koppels, koppels in relaties, koppels die geen seksuele partners hebben of een sekspartner. Het boek opent met een korte introductie. Dan krijgen we meer te weten over het onderwerp en praten over een aantal van de dingen die je verwachten in dit boek.

Dus hebben we besloten om ons lab op de markt te brengen en te zien wat andere mensen gebruiken. We hebben veel apparaten gekozen om hier en hier te presenteren, omdat het een stuk makkelijker is om te schrijven over de beste, meer bekende merken en wat ze betekenen voor hun gebruikers, dan is het om uit te leggen waarom de low-end van de markt nog niet bestaat. We hopen ook een aantal te benadrukken die misschien gewoon rustig vergeten zijn, maar nog steeds nuttig zijn.

Als je een gadget of seksuele gezondheid expert en zijn op zoek naar een verhaal over uw ervaring te delen of hebben een tip om mee te geven, voel je vrij om een reactie achter te laten en we zullen er zeker van zijn om het hier functie. Als je op zoek bent naar een nieuw seksverhaal om te delen en meer wilt weten over wat er is, moet je ons bezoeken op de blog.

We bekijken ook het gepubliceerde onderzoek. Onze resultaten zijn volledig gedocumenteerd, zodat lezers zelf kunnen zien hoe we tot onze conclusies zijn gekomen. We doen er ook alles aan om onafhankelijk, rigoureus bewijs te verkrijgen en al onze tests en tests opnieuw uit te voeren met nieuwe gegevens. U vindt de links naar ons onderzoek in het artikel, waar u ook alle methoden en gegevens uit de verschillende studies lezen en downloaden. We bekijken momenteel onze resultaten in een nieuw onderzoeksproject. Meer informatie over ons project vindt u hier en vindt het project hier. We zijn altijd blij met vragen en opmerkingen.

Klik hier als je feedback of vragen hebt over ons beoordelingsproces. We horen ook graag van u en alle feedback over ons werk op dit gebied zou worden gewaardeerd. "Sex: an introduction", van Michael J. Purdy en Anne M. Purdy, is nu verkrijgbaar bij Springer-Verlag. Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van het boek, klik hier om een papieren exemplaar te kopen of hier om een digitale versie te bestellen.