Mijn motto is "Het leven is mooi, dus laten we gaan." Ik geloof dat alles een verhaal is. We kunnen zeggen dat het hele universum een verhaal is. Ik ben seksschrijver sinds 2001. Ik schrijf en vertel verhalen. Ik hou van seksverhalen.

Waar zie je seksverhalen gaan in de toekomst? Wat zijn uw voorspellingen? Zolang er genoeg mensen zijn met veel ervaring met seks, denk ik dat seksverhalen interessanter zullen zijn. Als we teruggaan naar hoe de menselijke geest werkt, en proberen ons voor te stellen wat voor soort verhaal het zou zijn, zou het waarschijnlijk echt interessant zijn. Ik ben een fan van het scenario "Ik neem de auto over de brug" scenario: een auto en een brug, twee mensen in een auto, twee mensen op de brug, een auto, een brug, en dan hebben de twee mensen seks. Dat lijkt me een goed genoeg verhaal. Seks met een man. Wat zou je aanbevelen aan mannen die nieuwsgierig zijn naar hoe het lichaam van een vrouw van binnen is? Ik zou zeggen probeer niet geïntimideerd te worden door je eerste partner. En doe het niet alleen omdat je een meisje bent.

Ik heb veel ervaring omdat ik niet alleen een seksblogger ben, maar ook een sekstherapeut en psycholoog. Mijn blog gaat over seksverhalen en hoe ik me kan verhouden tot mensen die geïnteresseerd zijn in seks en hun relaties met andere mensen. Ik hoop dat het een waardevolle bron voor zowel mensen die willen leren over seks als voor degenen die niet willen weten niets over te weten en willen praten met anderen over. U contact met mij opnemen via de opmerkingen sectie van mijn blog of via e-mail. Als u vragen hebt, voel je vrij om te vragen en ik zal mijn best doen om ze te beantwoorden.

Over mij:

Ik ben 29 en woon in Nederland. Ik werk bij een bank en studeer Engels, Duits en Frans en ben student aan NERC in Groningen.

Mijn Ebook, dat "De Materia Medica" heet, is in het Nederlands, met Engelse ondertitels.

Ik woon in Deventer. Ik ben een sekstherapeut en een onderzoeker met een lange track-record van het werk op seksualiteit. In de afgelopen twee jaar heb ik aan veel verschillende onderwerpen gewerkt. Ik heb drie boeken gepubliceerd, en ik ben momenteel bezig met een boek over prostitutie. Ik heb seksuele voorlichting gegeven op twee scholen en ik heb een opleiding voor sekswerkers. Ik hou er niet van om woorden in je mond te stoppen, dus ik zal je vertellen wat ik heb geschreven over de seksindustrie en wat we ervan kunnen verwachten in de toekomst. Ik ben niet beweren dat een seksuoloog of een psycholoog, zodat mijn mening zijn waarschijnlijk heel anders dan die van de meeste andere onderzoekers over seks.

Toen ik deze blog begon in 2008 had ik geen idee wat te doen. Ik verveelde me door de huidige stand van de blog en begon te denken, wat kan ik nu doen? Het idee voor mijn blog was om een nieuwe manier te vinden om mijn gedachten te delen met de rest van de wereld. Sinds 2008 heb ik mijn seksverhalen gedeeld met meer dan 3.500 mensen en ik hoop dat je een kijkje neemt in mijn verhaal.

Ik begon deze blog in 2008 en ik heb regelmatig bloggen sindsdien. Deze blog is bedoeld als een plek waar seksverhalen van verschillende vrouwen worden getoond en besproken. Alle seksverhalen zijn in het Nederlands. Om een conflict met andere blogs te voorkomen heb ik besloten om mijn blog te scheiden in drie belangrijke secties. Het eerste deel heet "De vergaas" en gaat over verhalen over seks en het tweede is "Neder-middelkoop" en de laatste is "Frode komen". Deze blog is geen officiële blog van de Nederlandse overheid, maar het is ook geen alternatief.

In sociale media, u mij vinden als de sex verhalen auteur of als de man die het artikel schreef.

Mijn blog gaat over seksverhalen, dus het is gemakkelijk voor mij om berichten te plaatsen over mijn seksverhalen op sociale media. Ik doe het omdat ik echt hou van het schrijven van seksverhalen en het maakt me gelukkig en het enige wat leuker is het delen van deze verhalen online met je. Ik weet niet of ik het leuk vind om over seksverhalen te praten, maar het is een beetje beter voor de andere persoon om ze te lezen en te lezen. Voor mij zijn de seksverhalen een van de beste dingen over het zijn van een man, maar ik heb het gevoel dat veel mensen in de wereld niet in staat zijn om zich te verhouden tot een man vanwege hun geslacht. Ik bespreek graag dingen die interessant, grappig of een beetje griezelig zijn over mijn seksualiteit met mijn volgers op sociale media.